Køb dine knivbøger online på min webshop!

Knivskolen – tips og inspiration

15. marts 2021 udkom “Knivskolen – tips og inspiration”, der samler alt det jeg ved, om at være begynder i at lave knive. Det er på en måde galt at en mand, der har lavet knive i 25 år, skal udgive endnu en begynderbog. Imidlertid har jeg også i de 25 år afholdt mange kurser, og har derved fastholdt en opdateret viden om, hvor man er som begynder. Der er derfor rigtigt meget hjælp at hente som ny, men også artige veje for fortsættere. De mange år har der nemlig været afprøvet rigtigt meget – og meget af det kommer med i denne bog. Der er derfor 120 rigt illustrerede sider med masser af nyt og inspiration.

DEN STORE KNIVBOG

Få ting kan som knivmageri pleje ens selvværd: man bliver bekræftet i, at man dur til noget; man frembringer noget smukt og brugbart, som høster umiddelbar anerkendelse blandt familie og venner.

En anden velgørende ting er, at der ikke findes nogen facitliste eller rigtig løsning, når man laver knive. Der er holdepunkter og tommelfingerregler, men når du har lært det grundlæggende håndværk, er du fri til at følge dine egne ideer.

Knivmageri er gennem de senere år blevet en udbredt fritidsinteresse – især blandt mænd med interesse for design og finere håndværk. Danske knivmagere ligger i dag i spidsen af nordiske knivmageri i kraft af dygtigt håndværk og sikker formsans

​Denne 2. udgave i 2. oplag er en opdatering med få relevante fornyelser, rettelser og tilføjelser.